förnybar energi     tech     oberoende nyheter     tro på Gud     hälsa     kultur     trädgård     den nya världsordningen  
      Carl Grindes webbsida     

Om mig


Text: Carl Grinde Datum: 30 Augusti 2011
Uppdaterad 6 Mars 2019Carlg.org nu på facebook
from 6:e Mars 2019 finns jag åter igen på facebook.

Du kan hitta mig här.

Jag har skapat facebook kontot för att lära känna nya vänner, sprida hemsidan och sprida evangeliet om Jesus kristus.
Mitt fb konto är blockerat. Titta här.


Tack till EJ's Hälsokost i Östersund
Tack till EJ's Hälsokost i Östersund för suveräna butik och ert välsorterade sortiment!
ejshalsokost.se

Liten kort uppdatering om mig 30 december 2015
Gud har indikerat i en dröm som jag fick i Maj 2015 att han gör väldigt mycket genom min hemsida, att många blir frälsta genom den och det känns väldigt bra.
jag har sett två väldigt vackra och speciella stjärnfall, kometer när jag har varit ute och bett på kvällen, så vackert. Ett rosa rött stjärnfall och ett orange som delade upp sig i tre delar innan det försvann och det höll på i ca sex sekunder eller nåt. Jag fick se det precis när jag hade börjat be fader vår.

Jag som gjort denna webbsida heter Carl Grinde
Jag är en kille som är uppvuxen i Jämtland i norra sverige, född 1974, jag gillar fotografering, design och jag gör även andra saker.
Jag är kristen, att be och söka Gud och Jesus är meningen med mitt liv nu. Någon har kallat mig en korthårig hippie och det tycker jag stämmer ganska bra. Förut har det varit en hel del festade på disco, nattklubbar och väldigt syndigt leverne men inte numera.
Jag är medlem i en Kristen församling sedan Oktober 2016 EFS i Östersund..
Vår präst heter Jonatan Wolfbrandt.
EFS står för Evangeliska Fosterlandsstiftelsen. Här är vår huvudsida http://www.efs.nu
EFS, är en självständig organisation inom Svenska kyrkan, med betoning på mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom.
Jag är också medlem i det kyrkliga partiet Frimodig kyrka.
Och jag är styrelsemedlem i bönenätverket Vägen.
Jag älskar elektronisk musik, typ techno/house men jag är emot club kulturen och knark för jag tror att såna saker kan förstöra en människas liv och jag har aldrig provat det. Efter 20 år som öppen bög har jag nu lämnat den homosexuella livsstlen pga min kristna tro. Här finns två sidor om det plus om mitt andliga liv.

(Uppdatering 2017-12-04) Jag har upplevt att jag de senaste 4 åren fått celibatet som gåva och känt mig nöjd med det men det känns som om Gud säger att han vill att jag ska skaffa mig en hustru, gifta mig och skaffa barn. Jag har sexuella känslor för kvinnor numera och jag vill leva livet som Gud har tänkt det för oss, man och kvinna tillsammans, med barn - bilda en famlij. Även fast homosexualitet är en synd vill jag understryka att Gud kan skilja på synden och människan. Gud älskar homosexuella, lesbiska och personer med oklar könstillhörighet. Hör det, Gud älskar er! Men han hatar synden. Ångra din synd idag och lämna den homosexuella livsstilen, lämna den syndfulla homosexuella kulturen.. När vi dör ska vi alla stå inför Guds tron och bli dömda. Då är det för sent att ångra sig. Guds dom över våra liv kommer vara för evigt. Våra kroppar är tillfälliga men vår själar är eviga. Var vill du tillbringa evigheten?

Jag har bott i stockholm i 13 år och jobbat inom restaurang och reception. Min hobby har länge varit att göra elektonisk musik och jag har producerat låtar i EMS studion på München bryggeriet. Det blev lite av varje: techno, house, triphop, drum'n'bass och lite hip-hop.

Min pappa dog i cancer 20 Juli 2015. Han hade då haft cancer i lite över ett år. Han fick vård i hemmet och dog hemma. Trots smärtan och saknaden försöker jag se det positiva i det hela. Det känns bra att han fick vara med oss och de sina på slutet och jag är väldigt glad att jag har bott hemma hos honom i dörren mitt emot de senaste 7 åren. Min pappa Ivar Grinde var en väldigt go och glad person. Jag tror att han är uppe hos Gud nu och att jag kommer att få se honom igen. Min kära mamma Karin Grinde dog också i cancer för ca 12 år sedan. Pappa hade en annan kvinna de senaste ca 25 åren sedan mamma skilt sig från honom.

Här är musik som jag har gjort. Den finns nu även på itunes, Spotify, Amazon, Deezer.com etc.
Det är techno, electro house och feta beats. Nya låtar 2017-06-17!

Först och främst älskar jag Jesus Kristus, han är nr 1 i mitt liv. Jag älskar även kreativitet och att skapa. Jag älskar naturen med, skogen, skogsbilvägar, vatten, fjäll.... Den här planeten vi bor på är ett fulländat konstverk skapat av Gud.Jag är undersköterska nu
Nu jobbar jag som undersköterska på äldreboende och det känns bra. Jag har inte kunnat arbeta sedan mitten i Februari 2017 pga en skada i min högra arm och axel. Jag halkade på isen och skadade mig. Jag vet inte hur det kommer att bli men förhoppningsvis kommer jag att bli bra igen snart. Förut har jag jobbat som stöd för funktionshindrade. Jag säljer några bilder då och då, ja det var ett tag sedan ...
Förutom denna webbsida har jag också gjort:
http://www.flowchannel.com

Här är min konst, foton.
Här är min musik

Jag exponerar den styrande eliten och den onda globala konspirationen på min hemsida. De giriga och hänsynslösa storföretagen har tagit över vår värld och den nya ondskefulla världsordningen närmar sig. Det är lätt att bli självgod när man tittar på de stora giriga och korrupta företagen och avslöjar vad de gör.
Jag är inte heller perfekt. Jag har gjort misstag och dåliga saker i livet. När jag har gjort något dåligt och skadat någon, har jag alltid talat med dem efteråt och sagt att jag är ledsen och bett om förlåtelse och jag har blivit förlåten av dem och blivit vänner igen efteråt. Men jag har några saker, synder i mitt liv som jag verkligen önskar att jag aldrig hade gjort.

Jag äter inte svin eller mat med blod
Personligen äter jag inte gris eller blod längre eftersom Bibeln förbjuder dessa saker och även därför att Gud har antytt för mig i en dröm att han inte vill att jag ska äta svinkött. Det är mitt personliga val, det var någon gång i våras tror jag (2016) som jag gjorde det valet. Jag äter inte svinkött eller blod. Jag är numera vegetarian.

Om hemsidan
Bilderna jag använder på min hemsida är dels från denna sida http://www.publicdomainpictures.net
http://www.pixabay.com fria bilder att använda hur man vill
http://openclipart.org fria bilder att använda hur man vill
Det är bilder, illustrationer och foton som är public domain. Vem som helst kan använda dem som man vill för sina egna projekt, men var försiktig med kända ansikten och varumärken.
Jag köper även bilder från http://www.istockphoto.com plus att jag använder egna foton.

carlg.org togs ner i två dagar trots betald faktura hos Crystone läs mer här.

Om den här sidan och Facebook, sociala medier
Facebook och sociala medier kontrolleras av den styrande eliten, CIA, NSA, Timewarner etc för att få global kontroll.
Det finns många Facebook-konton som inte är verkliga personer utan falska identiteter. Så genom att använda sociala medier kan de nu även simulera, manipulera den allmänna opinionen, vad folk anser vara sant eller inte. De kan skapa en falsk uppfattning om vad den allmänna opinionen faktiskt är.
De har så många spionprogram, hemliga spionorganisationer, automatiserad mjukvara som triggas igång av känsliga ord så det är lätt för dem att hålla koll på varje enskild användare på Facebook, sociala medier och hela internet. Deras utlösande ord, taggar informerar dem alltid om oönskade, obekväma personer, journalister osv varsom helst i hela världen.
När deras spionprogram har identifierat ett mål så blir den personens facebook konto övervakat och kontrollerat av dem.
På grund av detta har jag länge valt att inte ha ett Facebook-konto. Men from 6:e Mars 2019 finns jag åter igen på facebook. Om du hittar en fan-sida på Facebook för min hemsida så kan du ju fundera lite på vem som ligger bakom den. Är det en schysst person?
Det bästa du kan göra är att ta bort ditt Facebook-konto och inte använda det längre.

Illuminatis agenturer och organisationer
nsa cia nga spy programs on Facebook anonymous illuminati documentary

Kontakt
Kontakta mig på info@carlg.org

min mobil 0722 360293 har Halebop (telias tjänst)

All korrespondens med mig blockeras, spärras
Min e-mail och min mobil spärras, blockeras och kontrolleras av den styrande eliten, av illuminati. Inför min pappas begravning försökte en släkting till mig skicka ett e-mail men han sa att mailet bara hade studsat tillbaka. Det finns även folk som har försökt ringa mig men säger att de inte kommit fram. Igår när jag skickade ett e-mail så sa personen som jag skickade till att det helt enkelt inte hade kommit fram, osv.. Så allt är kontrollerat. Snart kan de styra hela världen utifrån en enda dataskärm eftersom allt byggs samman i deras webb. De är ju smarta också. De har antagligen en lista på folks mobilnummer när det gäller mina arbetskollegor och mina bekanta. Dessa listor uppdateras antagligen dagligen. När någon person på dessa listor försöker kontakta mig, ringa till mig så bryter de blockeringen. På så sätt ser allt ok ut. Jag blir då hellre misstrodd av de som känner mig, kollegor etc, vilket också är syftet. För dom kunde ju nå mig via mobilen.. Det skulle vara bra om folk blev mer medvetna vilken om den dolda censur och det dolda maktmissbruket, förtrycket som ligger inbyggt i den "nya digitala friheten." Kalla den onda makten CIA, NSA, illuminati eller vad du vill. De har väldigt många organ och agenter som jobbar åt dem.
Några e-postmeddelanden når ibland min inkorg, men det är väldigt sällan och de är alla oviktiga e-postmeddelanden, några meddelanden om fel på min hemsida, enkla länkförslag till solkraftomvandlare etc ...
E-post från medlemmar i min församling når också igenom.
tags: Jesus, Jesus Kristus, Gud, skapare, skapelsetro, skapelse, bibleln, kristen tro, kristen, kyrka, religion, hopp, gudstro, jorden, naturen, ekosystem, planeten, planet, natur
Jesus Kristus är Israels Judiska Messias
Hur man blir frälst.
Att bli en Kristen.
Förbundsarken har hittats!
Varningar för kyrkan i den yttersta tiden
Grunderna för kristen tro och grundläggande sanningar, historisk tidslinje.
De Tio Budorden.
Den förbjudna frukten, Adams fall.
För de som söker Gud finns det hopp. Gud är verklig. Namn och titlar på Gud. Många vackra foton på skapelsen.
Himmelska uppenbarelser om paradiset, Gud Fadern och Jesus Kristus. Ge ditt liv till Gud.
Kristen musik, lovsånger, gospel, reggae, bluegrass, hymner
Det nya Jerusalem i himlen, Guds heliga stad kommer vara enorm. Kristus brud tvättad ren. Visioner om paradiset.
Skapelsen -Bilder på vacker natur och djur.
Den mänskliga kroppen är ett resultat av intelligent design
Stora brister i evolutionsteorin
Gud den allsmäktige skaparen vår fader, Abraham och Moses Gud. Argument och länkar till Kristen skapelsetro och värdegrund.
Länkar till kristen tro, Jesus och församlingar.
Drömmar om uppryckelsen, profetiska drömmar, varningar
Guds varning till de tysta väktarna. Varningar till de olydiga. Vad avgör om du är frälst eller inte?
Varningar till de fem oförståndiga jungfrurna
Vad är vilddjurets märke?
Guds dom för dem som inte söker honom. Valda predikningar och Bibelord.
Förföljelse av Kristna
Namn på Gud och Jesus i Bibeln. Treenigheten -Fadern, Sonen och den Heliga Anden
Bilder på Jesus Kristus
Jesus Kristus är Guds son, Messias - vår frälsare. Han tog det ultimata straffet för våra synder. Han återuppstod också från döden. Genom honom kan du få evigt liv.
Jul evangeliet, den historiska berättelsen om Jesus Kristi födelse, Betlehems stjärna, änglarna, de vise männen, Herodes
Jesus Kristus korsfästelse. Han gav sitt liv. Han gav allt han hade. Bibelverser om helgelse och frälsning
Jesu Kristi uppståndelse. Han, Guds son besegrade döden.
Han dog och uppstod på tredje dagen. Han är Herre över Sabbaten.
Jesus Kristus är vår överstepräst. Utvalda Bibelord mest från Hebreerbrevet. Utvalda predikningar och vittnesbörd.
Mer Bibelord från Hebreerbrevet. Det gamla förbundet har upphört.
Utvalda predikningar och vittnesbörd.
Platsen för Moses korsning av Röda havet och Noaks Ark hittade. Sodom och Gomorras ruiner upptäckta.
Abort stoppar ett hjärta som slår.
Respektera livet och ta ställning mot abort.
Att övervinna sexuell synd
Porneia, homosexualitet, sexuell synd
Ägd av porrmissbruk. Bli av med porrmissbruk och återskapa livet.
Att bedra sig själv som Kristen och avfalla från tron, leva i synd
Undervisning om helvetet i Bibeln
Undervisning om himlen i Bibeln
Bibelverser om Gud, Den Evige. Bibelverser om nåd, Guds frälsningsplan, tid och evighet
Bibelverser om att ära Gud. Han är det bästa som finns. Gud är värdig att prisas
Bibeln inläst som ljudfil online. Lyssna till Guds ord på webben. Bibeln i text online.
Healing, mirakler, Kathryn Kuhlman och mer. Jesus är en stor healer.
Listor på uppfyllda profetior och genomförda mirakler i Bibeln
Filmer med kristet budskap, The Passion of the Christ, Bibeln: Miniserien, De tio budorden, Apostlagärningarna och mer.
1 Mosebok valda delar
2 Mosebok valda delar
3 Mosebok valda delar
4 Mosebok valda delar
5 Mosebok valda delar
Samuelsboken valda delar, Apostlagärningarna.
David smord som kung över Israel.
Bibelverser från 1 Samuelsboken och 2 Samuelsboken
Valda bibelverser om Elia och Elisa,
första och andra Kungaboken.
Daniels bok valda delar
Kung David, förfader till Jesus från Nasaret. Jesus kristus som är Messias och Israels eviga Kung.
Matteusevangeliet valda Bibelord
Markusevangeliet valda Bibelord
Lukasevangeliet valda Bibelord
Johannesevangeliet valda Bibelord
Apostlagärningarna valda Bibelord
Romarbrevet valda Bibelord
Första Korinthierbrevet valda delar
Andra Korinthierbrevet valda delar
Galaterbrevet och Efesierbrevet valda delar
Kolosser- Thessalonikerbrevet, Timoteusbrevet valda Bibelord
Att be till Herren under bar himmel
Vintern är en bra tid för bön utomhus
Inspiration och motivation i bön och tillbedjan
Att Söka Gud genom fasta och bön
Fariseism och religiös stolthet
Bibeln och homosexualitet. Jesus kan förändra ett homosexuellt liv. videos med vittnesbörd.
Efter 20 år som bög så lever jag inte ett homosexuellt liv längre.
Konflikten av att vara homosexuell och kristen. Min erfarenhet, mina dikter.
Mina andliga erfarenheter, mitt möte med Jesus Kristus - kraftfull strålande energi, himmelsk glädje, absolut Gudomlig kraft, mitt liv och mina drömmar
Om mig, kontakt