förnybar energi     tech     oberoende nyheter     tro på Gud     hälsa     kultur     trädgård     den nya världsordningen  
      Carl Grindes webbsida     

Paradigm skifte, Ny Era, New Age -varning


2000 årig biblisk profetia om vilddjuets märke
Och det ser till att alla, höga och låga, rika och fattiga, fria och slavar, får ett märke på högra handen eller på pannan och att ingen kan köpa eller sälja utan att ha märket, odjurets namn eller talet för namnet. Här behövs vishet. Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666.
Uppenbarelseboken 13:16-18


Text: Carl Grinde Date: 17 september 2010
Även återgiven text från länkade sidor
Uppdaterad 11 Juli 2019

Mitt fb konto är blockerat Titta här. eller läs här.De stora vedermödorna som nämns i Bibeln kommer snart att starta
Vi är på väg in i de stora vedermödorna som nämns i Bibeln. Den nya världsordningen kommer att starta när som helst nu och korrupta regeringar och giriga företag, frimurare och Illuminati styr världen. Det är en ond konspiration som kommer att införa systemet med vilddjurets märke.
Novus Ordo Seclorum betyder Åldrarnas Nya Ordning eller Den nya världsordningen. Det är den hemliga planen för att ta över världen, en världsregering. Illuminatis plan för ett Luficerisk världssystem där alla är implanterade med ett mikrochip i höger hand eller i pannan. Alla människor som styrda slavar under eliten. Om du inte deltar i deras onda system kommer du inte att kunna köpa eller sälja något. Det finns en gammal profetia i Bibeln att denna dag skall komma. Att du inte kommer att kunna köpa eller sälja något, om du inte har märket i höger hand eller i pannan. Det råder ingen tvekan om att denna profetia förutsäger införandet av RFID-mikrochip systemet 666. Gud förbjuder strängt "vilddjurets märke" - mikrochip implantatet.

Flat Earth "rörelsen" skapad av CIA
Flat Earth "rörelsen" är skapad av CIA. Flat Earthers är betalda skådespelare.
Läs om det här: Blåkopia för den nya världsordningen.

Drömmar om upptagandet av Guds barn till himmelen
Gud kommer väldigt snart att hämta upp sina barn till paradiset. Är du redo!!?? Det är nästan ingen tid kvar! Ge ditt hjärta till Jesus Kristus! Tro på honom, gör honom till din Herre. VARNING!! De flesta kommer att bli lämnade kvar här på Jorden när den stora vedermödan börjar. Det kommer den mest fruktansvärda perioden i världens historia.
JUDGEMENT & FIRE (DREAM) Time is short, Jesus is coming Soon
RAPTURE DREAM - NO TIME LEFT !!
"IT'S HERE", flash vision of America 3/27/19. Rapture imminent!
rapture harpazo bible scriptures

RFID microchip implantat SJ microchip implantat SL microchip implantat 666 is real vilddjurets märke Pot coin Pot coin Bitcoin 100 digitala valutor rfid microchip invisible empire Freemasons Illuminati Illuminati Bilderberg Bilderberg Bilderberg rfid microchip implant Positive ID Corp Positive ID Corp biohax.tech SJ microchip implant
Vad blir nästa stora false flag operation i USA?


Kanske en enorm false flag terrorattack riktad mot media (särskilt tv företagen) för att utplåna dem? Eller, åtminstone stänga ner dem tillfälligt. Eftersom Rothschilds globala konspiration inte tillåts att bli känd, får man jobba lite extra hårt om man vill förstöra USA utan att alltför mycket sanning läcker ut genom media och tv och når resten av världen. Men de som tror på traditionella medierna kommer tro att ISIS, IS eller ISIL faktiskt skulle kunna göra en sådan sak, att slå ut USAs TV kanaler. Det är idioti. Folk borde vakna upp och inse hur lögnaktig och falsk denna värld är. Allt är riggat. Till och med Rolling Stone Magazine har sagt det: "The world is a rigged game." Det mesta i världen styrs av eliten och stora de företagens konspiration och deras ondskefulla agenda. Varför ska vi ställa upp på det? Måste du ta rfid microchip implantatet bara för att andra gör det? Det är sjukt! Det är fascism.


New World Order: citat från de notoriska, ökända och politiskt relevanta
https://www.veteranstoday.com

Förstörelsen av Amerika och den nya världsordningen
Amerika som vi känner det är på väg att ta slut. Världen som vi känner den är på väg att ta slut. Den luciferiska sataniska nya världsordningens agenda är på väg att starta. Här är mina tips om vad du som Kristen borde göra. Ångra dina synder och vänd tillbaka till Jesus Kristus. Förbered dig på att möta din skapare. Gud kommer att döma synden. Läs Bibeln och be varje dag. Lev avskiljd från världsliga synder. Fasta och be!

Donald Trump avsatt och Obama installerad som president igen
En profetisk kanal på YouTube Tetelestai on the Cross säger att Donald Trump kommer att tas bort som president och att Obama kommer att bli ominstallerad som Amerikas president igen.
Det här kan kanske hända mycket snart. Men varför skulle de göra det? Helt enkelt för att planen att införa vilddjurets ondskefulla märke inte fungerar med Trump som president.
Dröm om att Trump blir avsatt
Dröm om Trump och Obama lögn på TV (Youtube.com)
Trump Removed from Office (google resultat)
https://www.quora.com-Obama-president-again

Amerika indelat i tio regioner, WALMART koncentrationsläger
America divided into 10 regions America divided into 10 regions America divided into 10 regions WALMART ombyggt till koncentrationsläger Walmart closing stores 2016 Hundratals Walmarts stängda, & FEMA Regioner Walmart förvandlas till FEMA koncentrationsläger Walmart Walmart ombyggt till FEMA dödsläger WALMART stänger butiker Walmart New World Order Exposed Walmart: Militära dödsläger slutet på USA Walmart FEMA NWO undantagstillstånd oroligheter

Ordning genom kaos
Ordning genom kaos är skuggregeringens motto. De har arbetat länge på sin plan för världsherravälde. Att förstöra vårt nuvarande politiska system med valda politiker. Att förstöra vår nuvarande suveräna nationer. Sätta stopp för användningen av fysiska pengar. Varje stad automatiskt styrda av deras onda, fascistiska mikrochip implantatsystem, vilddjurets ondskefulla märke - 666. De stora massorna hjärntvättas till att följa deras agenda. Strategin är att söndra och härska. De vill ha ett polariserat samhället, upplopp och gatuvåld. Och de kommer att få det.

Kontrollerad opposition - Anonymous
Den kontrollerade oppositionen Anonymous är skapad av den styrande eliten. De här grabbarna är kontrollerad opposition Anonymous Anonymous

(nytimes.com) "Time Warner tjänar en licensavgift på försäljningen av maskerna." http://www.nytimes.com http://www.businessinsider.com Så alla ni barn där ute som tror att ni gör en revolution mot systemet. Du följer en plan som de har gjort för dig. Den styrande eliten, Time Warner, Rothschilds och andra vill att du ska hata din regering. De vill att du ska gå med i den ilskna folkhopen på gatorna. Så att de kan avsluta vårt nuvarande världssystem. Ordning ur kaos. Fattar du? Sen kommer du att bli mikrochippad som boskap, som ett djur.
illuminati är verkliga.

En dollarkollaps - är det Guds vrede?
Amerikas förstörelse kan defenitivt ses som Guds straff över en nation som vänt honom ryggen. Men att just dollarn kollapsar är mer ett resultat av en global konspiration där man vill inför en ny digital valuta som ska ersätta dollarn. Dollar kollapsen är ett verktyg för att införa den nya digitala valutan som kommer vara kopplad till rfid microchip implantat och det är defenitivt inget som Gud vill att vi ska ta. Det är vilddjurets märke. Eftersom de allra största varumärkena och företagen i världen är Amerikanska (Gerneral Electric, Coca-Cola, McDonald's, Disney, Universal, Microsoft, Halliburton) är det inte trovärdigt att dollarn bara skulle "råka" kollapsa av sig själv. Den styrande eliten har bestämt sig för att avsluta all handel med fysiska sedlar och mynt. Vi kommer snart bara kunna handla med digitala pengar. Den styrande makten i USA och världen idag är ondskefull. Gud kan använda ondska för att straffa sitt folk. Många av de fattiga och medelklassen i Amerika har redan blivit av med sina hem. Men de stora amerikanska företagen är nu globaliserade och har konsumenter på andra håll. De skulle överleva en dollarkollaps. Antikrists regeringstid är nära. Ondskan och marknadskrafterna styr världen. vi måste alla vända tillbaka till Jesus Kristus med våra liv. Vi måste vända tillbaka till Gud och älska honom, ära honom, tillbe honom.

Rothschild är mäktigast och rikast i världen. De kommer att gå in och överta platsen för Jesus Kristus. De kontrollerar staten Israel.
Jag har hört rykten om att Rothschild ska ändra sitt efternamn till de Jesu Cristo. Samt att de också ska byta namn på staten Israel till samma namn nämligen: de Jesu Cristo.
Så de kommar att säga att staten Israel är Jesus Kristus (Jesu Cristo) och detta är en lögn. Samtidigt som de alltså ändrar sitt eget efternam till detsamma: de Jesu Cristo.
Sir Evelyn de Rothschild skulle då inte längre heta Sir Evelyn de Rothschild utan: Sir Evelyn de Jesu Cristo. Enligt mig är han antikrist och så mäktig att få törs tala ut emot honom och exponera hans ondska och makt.
Det finns även hemsidor som talar om att staten Israel och Jesus Kristus är samma sak. Det är inte sant. Det är en lögn. Jesus Kristus är Herre och Messias, han är Guds son. Israel är hans folk, plus alla andra människor utanför Israel som tror på honom.

Rothschilds hemliget - fortfarande orörd
Rothschild behåller sin anonymitet och tillåter inte Hillary Clinton att vinna presidentvalet. Bankdynastin rothschild gör allt för att undvika exponering.
De hade allt på plats för Hillary Clinton men valde att vika undan, allt för att undvika exponering. Deras ondskefulla världsagenda med rfid microchips är nu nära förestående och att kontrollera allmän opinion, dominans via media och nyhetskanaler är viktigare är själva presidentposten.
Fundamentet för en totalitär fascistisk polisstat har redan lagts genom fascistiska lagar som NDAA ACT, Patriot Act mm
Man kommer nu underblåsa civila konflikter för att förstöra systemet med traditionellt valda politiker till förmån för ett nytt samhällsskick styrt via rfid microchip implantat.

(carlg.org före det amerikanska valet) "Rothschilds hemliga väg in i Vita huset och hur de köpte Hillary Clinton"
Sir Evelyn de Rothschilds fru Lynn Forrester de Rothschild är en mycket nära vän till Hillary Clinton, nästa amerikanska president och världsledare.
Lynn Forester de Rothschild är en bidragsgivare till Hillary Clintons presidentkampanj.
Lynn Forester de Rothschild är gift med den rikaste, girigaste och mest onda personen i världen: Sir Evelyn de Rothschild. Sir Evelyn de Rothschild. Jag tror att han är antikrist.

Han har Hillary i sin ficka. Sir Evelyn de Rothschild är den verkliga presidenten och han är också antikrist. Han är bankiren bakom det onda rfid mikrochip implantatsystemet. Först måste de förstöra dollarn, och alla fysiska kontanter. Sen kommer de presentera sin onda plan med rfid mikrochip implantatet. Jesus undrar nu: kommer du att böja dig för antikrist? Kommer du att ta hans märke? Kommer du att ta vilddjurets märke?

Sir Evelyn de Rothschild och Lynn Forrester de Rothschild äger Hillary clinton.
Hillary clinton funded by the Rothschilds
Hillary clinton funded by the Rothschilds
Hillary clinton funded by the Rothschilds
Hillary clinton funded by the Rothschilds
http://www.rmbnewsreport.com/InvestigativeFileLynnForesterDeRothschild.html
http://www.judiciaryreport.com/hillary_clinton_backer_switches_to_john_mccain.htm

City of London - världens riktiga maktcentrum
Sir Evelyn de Rothschild och Lynn Forrester de Rothschild bor både i London och New York.
The City of London The City of London The City of London
Tänk om Illuminati spränger Big Ben? Bank- och finans centrumet är inte där, det är längre bort. Det kommer fortfarande att skyddas och vara intakt. Det finns flera filmer med temat på Amerikas och andra platsers förstörelse så detta är troligen vad den styrande eliten planerar att göra. ISIS eller anonyma aktivister skulle aldrig kunna göra det här Ok? Inse att kriget mot terrorismen är ett påhittat krig. De vill att vi ska vara rädda för varandra och de vill skapa ett nytt kallt krig. Sedan kommer lösningen: mikrochips för alla människor för att få stabilitet i samhället.

Louis Farrakhan exponerar ROTHSCHILD bankirerna och deras Nya Världsordning agenda
https://www.youtube.com/watch?v=_mAwjQpOalM
youtube.com/louis+farrakhan+exposes+rothschild+bankers
Paul och Felix Warburg Aldrich Federal Reserve Act

Shadow Government - The Movie
https://www.youtube.com/watch?v=a9gnsnKVhms
https://www.youtube.com/watch?v=kVahu87_tiM

Illuminati familjerna som styr världen
Rothschilds, Lazards, Kuhn/Cohen, Cohen's call their bank an "institution" Loeb, Warburg, Reuter, Carnegie, Solomon, Schroder, Sachs, Bosch, Thyssen, Krupp, Dupont, Bush, Clinton, Schiff, Rockefeller, Morgan Chase Bronfman (officiell maffia familj)


Lämna Amerika nu! Fly till Europa, de Nordiska länderna eller flytta till Australien
USA översvämning 2016 USA översvämning 2016 usa översvämning 2016 Record-high floodwaters Texas and Louisiana Hurricane Katrina Historic Storm Surge Video USA översvämning 2016 Record-high floodwaters Texas and Louisiana ruins extremväder USA extremväder USA extremväder USA extremväder USA extremväder USA Texas översvämning katastrof fema läger platser karta when_in_rome.jpg FEMA läger kistor och giljotiner
FEMA läger verkställande order NDAA ACT
Förbjuden dokumentär om FEMA Camps - (! Krigslagar ) Center med kistor i USA 2016
undantagstillstånd 2016
amerikansk dollar kollaps 2016
us mega quake 2016
naturkatastrofer i usa

Tips för hur man flyr från Amerika och vart man kan åka.
https://www.youtube.com/watch?v=ky5vhXwxrdM
https://www.youtube.com/results?search_query=leave+america+now
Att flytta runt i USA eller till Sydamerika eller Alaska kommer inte att hjälpa dig.
Lämna den Nordamerikanska kontinenten.


Övervakningssamhälle, kontantlöst samhälle -microchips inuti människor


Detta är ett hemskt fascistiskt nytt system och det händer just nu.


Varning! Du kommer att brinna i helvetet för evigt om du tar det implanterbara RFID mikrochippet
"Och när de så plågas, uppstiger röken därav i evigheters evigheter, och de har ingen ro, vaken dag eller natt, de som tillber vilddjuret och dess bild, eller som låter märka sig med dess namn.”
Uppenbarelseboken 14:11

Den nya världsordningen är här med implanterbara RFID mikrochips inne i människor
Digitaliseringen tar nu ett steg till och de vill att vi ska ha microchips i oss. Kontantlöst samhälle. Många människor har redan tagit chippet.
Den styrande eliten äger så mycket media, skivbolag och artister så de kommer kunna göra chippet trendigt. Fast egentligen handlar det om att förslava alla.
Det har redan börjat på tre nattklubbar i Europa. Bar Soba i Glasgow England, Baja Beach Club i Barcelona, och i Tyskland. I Sverige i Stockholm är kontorsnördarna först ut.
microchips i människor på nattklubb Positive ID Corporation människor med microcip implantat youtube rfid microchip implantat Epicenter Stockholm chip bionyfiken.se RFID implant party


De enorma naturkatastrofer som nu drabbar världen är krigsföring och skapade med denna avancerad teknik. Att anläggningarna bara är till för att studera vädret är en lögn. Flera anläggningar finns placerade över hela jorden. Man gör det även via satelliter. Orkanen Katrina var bara början.
http://www.globalresearch.ca/articles/GIL401A.html
http://www.viewzone.com/haarp00.html
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/echelon/echelon01.htm
http://www.fromthewilderness.com/free/pandora/haarp.html
http://www.abbaswatchman.com/Hurricane%20Katrina%20and%20Wilma.htm
http://www.darpa.mil/tto/programs/haarp.htm

Det ultimata massförstörelsevapnet -väderkontroll och jordbävningar
Eastlunds HAARP patent nr 4686605
http://patft.uspto.gov
http://www.defensetech.org/archives/002163.html
http://www.freepatentsonline.com/4686605.html
http://www.bariumblues.com/haarp_patent.htm
http://www.policestateplanning.com/uk_parliament.htm

Läs mer om haarp på dessa sidor.
haarp haarp2 haarp3.html
tags: ebola, pandemi, smitta, vaccination, Halliburton, monsanto, isis, is, islamiska staten, syrien, usa, amerika, obama, Edward Snowden, prism, health, link, OpenID, vault, health vault, microsoft, VeriChip, corp, steel vault, digital angel, verayo, verimed , veripay, facebook, privacy, konto, safe, secure, säkerhet, personlig, id, framtid, internet, webb, open, source, ip, verizon, verifon, cyber, pass, nationellt id, kort, medicin, virus, H1N1, AH1N1, hiv, aids, hiv förnekelse, hiv förnekare, aids förnekelse, denialism, positiv, ARV, terapi, giftig, vaccin, nano, chemtrails, väder, vapen, haarp, haarp, geo engineering, klimatförändring, fake, global uppvärmning, bedrägeri, korruption, medicinsk, sjukvård, obama care, implantat, implanterbar, mikrochip, VeriChip, biometriska, nattklubb, nattliv, Coca Cola village, RFID, Coca Cola, party, guide, Baja beach, klubb, Bar Soba, Glasgow, Rotterdam, Holland, Nederländerna, Skottland, Frankrike, kändis, VIP, piercing, mod, kropp, elektroniskt, tatuering, bög, gay, lesbisk, lesbian, bisexuell, strand, beach, Mykonos, Sitges, Paris, iPass, paypal, veri chip, kontantlöst, kontanter, digitalt, värld, nytt, valuta, globalt, amero, dollar, euro, kris, ekonomisk, kollaps, end the fed, federal reserverve, guld, standard , plånbok, pengar, plastkort, freedom pay, frihet, rättigheter, fri, fascist, fascism, all seeing eye, ny världsordning, systemet, globalt, värld, samhälle, terrorism, terrorist, skräck, polis, statligt, totalitär, Aaron Russo, freedom to fascism, 1984, illuminati, satan, satanism, satanic, 666, vilddjurets märke, hand, arm, panna, uppenbarelse, bibel, profetia, luciferian, KKK, Georgia Guide stones, Frimurare, freemason, masonic, tempel, riddare, USA, Sir Evelyn de Rothschild, Evelyn Rothschild, Evelyn, Rothschild, mellon, kuhn, cohen, Loeb, Osborne, Thyssen Reuter, Ivanhoe, morgan, jaga, DuPont, Warburg, Oppenheimer, Shiff, windsor, apelsin, Nassau, carnegie, george bush, clinton, hillary, heinz, Kellog, bond, bundy, elit, maffia, Raytheon, KBr, XE, General Electric, positiveidcorp, verichipcorp, healthlink, krig, krig, fema, Bima, nazi, globalism, WW3, WWIII, världskrig 3, pentagon, inside jobb, false flag, fema camps, september 11, 911, konspiration, teori, hoax, debunked, popular mechanics, myth busters, CNN, FOX, ABC, Reuters, mindcontrol, new age, 2045, avatar, human, humanity plus, transhuman, transhumanism, android, 2012, maitreya, beast, anonymous, we are change, occupy, cia, fbi, nobel prize, receptor, cara, platform, federation, united states, antikrist, Jesus, Kristus, Gud, himmel, helvete, yttersta dagarna, end times, slutet, domedagen, frälsning, kristen, tro, kyrka, gospel, sanning, text, mening, Carl Grinde, blogg, carlg.org, lanksamling.se, Jesus, kyrka
Vaccin emot konspirationsteorier
Nu är det här!
Stockholm "lastbils attacken" 7 April 2017 är en black operation, false flag psy-op och media event.
Hedniskt Valborgsfirande.
Baals tempelingång replika rest i London och New York.
London Westminster Abbey terrorattacken 2017 - en falsk mediahändelse.
Orlando massakern är en media lögn/psy-op
Bryssel attacken medialögn psyop false flag operation.
Paris attacken false flag exponerad. ISIS är fejk.
Islamiska Staten ISIS, IS, ISIL och kriget i Syrien
Ebola psykologisk krigsföring exponerad. Ebola vaccin ZMapp odlad i tobaks plantor.
Lögnen om Germanwings flygkraschen i Franska Alperna och andra media psy-ops
Kolonial nersmältning. Rise of E-merica. Årets PSY-OP i real tid för att förstöra den Amerikanska Unionen USA.
Nersläckning av elnätet blir nästa false flag attack
Militärövning länkad till Washington DC Navy Yard händelsen
Ordo ab chao (order out of chaos)
"concordia, integritas, industria" -Rothschilds motton
Boston Maraton bombningen -en medialt iscensatt PSYOP och "icke-händelse". Det är en lögn. Se filmen The Manchurian Candidate om mindcontrol.
Luft beskattning -andnings skatt kan bli ett resultat av koldioxidskatt. Antarktis havsis sätter nytt rekord: mest mängd is som någonsin registrerats.
Xwave mind reader från Apple, mänskliga djur hybrider odlas i labb i Storbritannien , Supermax fängelser, kartläggning av hjärnan projekt, tillbedjan av vilddurets bild, Facebook Prism
Ny tidsräkning, nya världsvaluta, ny världsreligion, världsfederationen förklarad, Illuminati och vilddjuret i Biblen exponerade
Newtown Sandy Hook smassakern, Batman Aurora massakern, är medialögner, arrangerade events, inte verkliga.
Newtown Sandy Hook massakern, ett arrangerat event och en media lögn. Media ändrade storyn flera gånger på bara några dagar. Allt om skolmassakern är en lögn.
Bush's, Clinton's (Rodham), Vitahuset, C.I.A, kokain, Crack USAs regerings knarkhandel, barn trafficking, pedofili och sataniska rituella övergrepp
Världen vet sanningen om
elfte September 2001
IG Farben, Bayer och Nazi förintelsen exponerad. Bayers bekämpningsmedel dödar bin som är viktiga pollinerare. Om de dör kan det bli brist på livsmedel.
Den rasistiska, nazistiska förintelsen exponerad. Koncentrationsläger, dödsläger var över hela Europa under 1930- och 1940-talet
Många kriminella nazister fick ett orättvist, milt straff. En del släpptes helt fria. Nuremberg rättegångarna styrdes av företagens intressen.
Nazi doktorer blev frikända och anställda av USAs regering, varför?
HIV/AIDS konstruktionen spårad tillbaka till sitt ursprung i Nazist-industrin
HIV/AIDS Pharma outad: -föredetta ägare till Auschwitz förintelseläger
Att bli fri från HIV
-dekonstruera HIV/AIDS.
Skapa och återställ hälsan
Antikrist identifierad: det är
Sir Evelyn de Rothschild.
Han skapar den finansiella krisen och ett globalt krig. Profetior i Bibeln uppfyllda. Den yttersta tiden är här.
Kina är draken i uppenbarelse- boken. Illegal handel med organ exponerad.
Microchip implantat, odjurets märke, microchip under skinnet, 666
Massgravar i USA, gatuvåld, samhällskriser, New World Order
Mindcontrol, injicerade chips i hjärnan, smarta mediciner med data-chips i, olaglig forskning
Microchip implantat i hjärnan, synthetisk telepati, mind control
Mindcontrol, mikrochip i hjärnan, fjärr neural övervakning, tortyr människorätts brott genom experiment
H.A.A.R.P -väder manipulation chemtrails och jordbävningar on demand BAE systems och Raytheon exponerade
H.A.A.R.P -makt över vädret
H.A.A.R.P -vädret som vapen. Fukushima, Haiti jordbävningar, Orkanerna Katrina, Isaac, tsunamis i Indiska Oceanen, Missisippis översvämning -skapade av människan
Chemtrails, geo engineering, flygplan sprayar nano partiklar
Chemtrails geo engineering -patentlista
Frihetsberövande på obestämd tid
- National Defense Authorization Act -bill S 1867 genomförd
USA "olje" utsläpp, COREXIT 9500, BP, evakueringar, media tystnad, Polen, Grekland, Island, Haiti
-2010 sammanfattat
BPs oljeutsläpp i Mexicanska golfen är en lögn för att skapa vattenskatt, klimat skatt
Finans och ekonominyheter, aktiebörser, företagssök,
stor depression, ledande företag
Lehman Brothers och Bear Stearns -Konstruerade konkurser
Fema koncentrationsläger och kremeringskistor hittade över hela Amerika
Livsmedelsbrist, HAARP vädermodifiering, "hjälp centers" Fema fångläger, Halliburton,
Kellog Brown Root (KBR),
General Electric, Jeff Immelt
N.M. Rothschild Group -den dodla handen bakom världsekonomin
Svenska Nobels fredspris och invasionen av Afghanistan
Svenska Nobelpriset i Ekonomisk vetenskap stödjer Pinochet och korruption i Chile
Svenska Nobelpriset till Winston Churchill. Svenskt Nobelpris 2010 till Mario Vargas Llosa anhängare av Sebastian Piñera, Chiles nya Pinochet
Nobelpriset låtsas att kämpa för mänskliga rättigheter
Brown Brothers Harriman, William Averell Harriman, CFR, IRS, IMF, Pilgrims Society,
ledande advokatbyråer
Peter Schiff - att förstöra USA
Krigsindustrin Rothschilds investmentbanker, BRIC fonder exponerade
Tredje världskriget för att stimulera världsekonomin och förstöra religion
Odjurets märke, Maitreya, 666, kontantlöst, Anti-Krist-världssystem
Norge -Oslo Utöya terror attack
anders behring breivik
Washington District of Columbia, the “CITY” i London och Vatikanen styr världen tillsammans
Yes we can. War on terror = World government
Amerika är fortfarande en brittisk koloni
Syftet med terroristattackerna den 11 September 2001 - skapa ett övervakningssamhälle
Federal Reserve systems historia
Dom här personerna äger Federal Reserve system
E621 glutamat, smakförstärkare aspartam skapar sjukdomar
naturläkemedel och alternativ medicin hotade av nya lagar
Gardasil - hpv vaccin mot livmoderhallscancer innehåller gift
Medicinföretag snart skyddade från att kunna bli stämda
Biverkningar av medicin:
död, ökad själmordsrisk, hjärtattack, smärtor
Hemliga sällskap, Skull and Bones, nazism, Frimurare, illuminati
Frimurare, satanism, illuminati i musikindustrin. Stäng av din TV.
Project blue beam -eventuell kommande psyop av Nasa. Holografisk Jesus projicerad på himlen. Kan bli starten för den "nya tidsåldern" -the new age.
Mediastyrd propaganda för den nya världsordningen. Kontrollerad opposition, anonymous rörelsen, Occupy mm.
Privatisering av vatten, multinationella företag begår brott mot mänskliga rättigheter, skuldavskrivning i utbyte mot land
cap and trade bill H.R.2454,
koldioxid, smältande isberg, globala skatter, Nobel pris, Köpenhamnsmötet
Mediamonopolet exponerat. Krigsindustrin och underhållningsindustrin skapar produkter gemensamt. Secondlife erbjuder en digital värld att leva i. Glasögon med inbyggd videoskärm. Vapentillverkare och vapen i rymden. Matrix snart verklighet.
Internet nerstängt, beskattning av internet, reglerat internet, internet 2.0, Verizon, internet avlyssnat, Echelon
Osama bin Ladens nätverk upptäckt
Osama bin Ladens fejkade död
Svininfluensan -GlaxoSmithKline levererar vaccin till hela Sverige. Upptill 100 000 hjärtattacker kopplas till företagets mediciner
Vaccin 2011, ta inte vaccinet mot svininfluensan/fågelinfluensan
Spanska sjukans virus från 1918 har återskapats på Center För Sjukdomskontroll (CDC).
Förbered dig på en ny våg av spanska sjukan
Chip under huden känner igen och varnar för virus och smittor
Varför folk inte reagerar och varför det här kan fortsätta
Om mig, kontakt