Någon frågade honom: ”Herre, är det bara några få som blir räddade?”
Han sade till dem: ”Kämpa för att komma in genom den trånga porten.
Jag säger er: många skall försöka ta sig in men inte lyckas
Lukas 13:23-24

  förnybar energi     tech     oberoende nyheter     tro på Gud     hälsa     kultur     trädgård     den nya världsordningen  
      Carl Grindes webbsida     

Att bedra sig själv som Kristen, avfalla från tron och leva i synd

Det är förvisso sant att Guds rike är inom oss. Men om man enbart fokuserar på detta faktum finns risken att man tror att tex Jesus tusenårs rike redan har kommit bara för att det kanske blir världsfred. Förenta nationerna, FN och USA kommer ju antagligen snart att skapa världsfred fast i ett världs samfund, en världs federation som lyder under antikrist och där uppenbar synd kommer att vara tillåten enligt lag. Och då har ju inte Guds rike kommit i sin fullhet, även om en stor del av kyrkan kommer att luras att tro det.
Jesus Kristus kommer inte att tillåta synd i sitt tusenårs rike. Så länge som du tex kan hitta porr på internet så har inte Guds rike kommit i sin slutgiltiga fulländning.

Text: Carl Grinde Datum: 29 December, 2013
Även återgiven text från delade sidor
Uppdaterad 7 Maj 2020"Ormen fick mig att göra det."
Evas ord till Gud när hon begick sin första synd. Detta är vad vi alla tenderar att göra när vi syndar. "Jag menade inte att synda, det var inte min avsikt." Eller så säger vi helt enkelt: "Det här är inte en synd."

Det här är mainstream 2014
Diesel Jeans commercial big brother tv gay pride sex and the city musik musik TV TV

Den ursprungliga Bibeln kommer antagligen snart bli olaglig, tyvärr. Lyssna gärna på webben medan du har möjlighet. Är du redo för den Universella religionen? Soldyrkan.

När det gäller allmänna attityder till porr, onani, sexuell lössläpthet, etc är normen idag att allt är ok att göra. Du behöver inte fylla i en statlig ansökan för att få tillgång till porr och vi gör ingen större sak av det.
Angående sex -att leva utan normer har blivit norm. Detta gäller inte för alla såklart men jag skulle vilja säga att det gäller för majoriteten av den industrialiserade världen. Det är det allmänna idealet. Jag har också levt så, älskat de här sakerna. Tills jag slutade hösten 2013 när Gud förändrade mitt liv.

Jag har varit ett kristen som levt i synd
Jag har levt ett promiskuöst homosexuellt liv. Jag har alltid trott på Gud och Jesus och jag har haft mina ärliga brottningskamper med Bibeln och det har varit en väldigt svår och jobbig konflikt. Men hur som helst, jag har tröttnat på Bibeln ibland och lagt av med det kristna livet. Jag har under långa perioder levt en totalt syndig livsstil. Jag har varit sexuellt omoralisk, syndig, promiskuös, legat runt, gjort onani och tittat på porr etc. Sex har varit min Gud och min drog i livet. I gayvärlden ligger alla med alla, (som många heterosexuella också gör). Jag har varit en sexmissbrukare och "en som går i kyrkan". Jag har också haft stadiga kärleksrelationer med killar och dessa perioder har inte känts dåliga för mig under dessa tider. Det har känts bra och det är därför jag har gjort det. Vissa av dessa människor känner jag fortfarande men har inte så mycket kontakt. I oktober - november 2013 förändrade jag helt hur jag lever på grund av vad Bibeln säger om homosexualitet och eftersom jag har kände att Gud sa till mig att han inte gillar en homosexuell livsstil, mitt porrtittande etc. Homosexualitet har varit en viktig fråga för mig i mitt liv (till-och-från-perioder), men den här gången känndes det extra tydligt att Gud talar till mig och ber mig att ändra mitt sätt att leva. Jag har faktiskt blivit lite bisexuell de senaste åren så det finns hopp. Jag tror inte att onani alltid nödvändigtvis är fel eller dåligt. Men jag tror att det väldigt ofta leder till synd. Om du gör det medan du tittar på porr är det definitivt en syndig handling och något som Gud inte tycker om. Det är lätt att bli fixerad i sin egen njutning istället för att ge uppmärksamhet och tacksamhet till Gud. Jag har ju som sagt själv levt som bög väldigt länge. Jag är inte arg på bögar eller lesbiska. Även om jag inte längre har sex med män så är jag själv fortfarande bisexuell. Men jag tar avstånd från den homosexuella livsstilen. För mig känns det riktigt bra att vara fri från mitt porr missbruk tex och att ha en äkta och god relation till Gud och Jesus. Jag skulle vilja uppmuntra alla sexmissbrukare och porrsurfare att sluta och börjar fokusera på Jesus i stället. Han är verklig. Han kommer att belöna dig om du söker honom av hela ditt hjärta. Han vill ge dig ett evigt liv i paradiset med honom. Vad mer kan man begära? Vad vill du? Gud älskar oss alla, både homosexuella, bisexuella, heterosexuella personer, personer som är födda med en oklar könsidentitet. Vi har det här livet på oss att etablera en vänskapsrelation till honom. När vi dör kommer vi alla att stå ansikte mot ansikte med vår skapare, Gud. Han skall döma var och en av oss. Gud älskar oss men han ogillar mycket av det som vi människor gör.

Hösten 2013 blev en vändpunkt för mig
Det är så lätt att göra det bekvämt för sig själv och glömma Bibelns budskap och varningar om synden. Man vill ha kul, njuta och må bra eller hur? Hösten 2013 blev iallafall en vändpunkt för mig. Jag förstod att jag var tvungen att ändra livsstil och gå tillbaka till en nära, genuin relation med Gud/Jesus och då måste jag sluta göra saker som är uppenbart dåligt, som det som Bibeln säger är fel. Jag var tvungen att sluta med uppenbar synd, Det är som att köra en bil i maxfart och upptäcka en ravin framför sig och dra i bromsen så hårt man kan. Jesus predikade inte bara om nåd, kärlek och frälsning, utan också om synd. Gud vill att vi ska ändra oss själva och gå bort från synden. Om vi accepterar Jesus som vår frälsare ska vi också vända oss bort från synden. Det är lätt att ljuga för sig själv, men en sak vi kan vara säkra på : Vi kan inte lura Gud. Han ser vårt hjärtas uppsåt. Du vet vad saker i ditt liv som du bör tänka på. Vi har alla vårt eget arbete att göra. Det känns bra att Gud har ändrat inriktning i mitt liv. Porr höll på att förgifta min själ, typ... Det känns som Guds verk att jag kan hålla sig borta från det. Den skiten är överallt. Utbudet av Online- porr är oändligt. Det är en ond värld. Här är några bibelskriftställen om evig frälsning, men jag tror också att vi kan förlora vår frälsning, om vi väljer att gå bort från Gud.
http://www.bible-knowledge.com/lose-your-salvation
http://www.tbm.org/losesalvation.htm
http://www.backtothebible.org/index.php/Q-Is-my-salvation
http://www.godandscience.org/doctrine/security_believer.html
http://www.intouch.org/you/article-archive/content?topic=lord_why_can_t_i
http://bible-truth.org/assuran1.htm
http://www.acts17-11.com/repent.html
http://bible-verses-insights.com/2009/10/can-you-lose-your-salvation-unforgivable-sin/
http://www.heavenshelpers.org/?id=82&page=He+Takes+Away+the+Sin+of+the+World
http://www.biblicalresearchreports.com/divorceandremarriage.php
http://www.abideinchrist.info/truesalvation.html

(dbministries.org)"En gåva är aldrig din om du inte plockar upp den. Detta är en gåva av evigt liv genom Jesus Kristus, men vi måste göra något med den."

http://dbministries.org/teaching/can-you-loose-your-salvation
http://www.doveministries.com/content/can-christian-lose-their-salvation
http://www.jesustheboss.org/ChristianBackslide.html

(comingintheclouds.org )"En avfälling vill bli lurad, så att han kan tillfredsställa sina lustar."

http://comingintheclouds.org/freewill/security.htm
http://www.discoverrevelation.com/Salvation.htm
http://www.experienceproject.com/stories/Am-Afraid-I-Have-Lost-My-Salvation/1729453
http://reformedanswers.org/answer.asp/file/39868
http://www.whatchristianswanttoknow.com/what-is-backsliding-is-it-biblical
http://www.youtube.com/watch?v=C5Dj4YNqQKk
http://www.openbible.info/topics/backsliders
http://www.salvationdisease.com/Does%20the%20Holy%20Spirit%20dwell%20
http://www.olmsteadbaptistchurch.org/articles/salvation.htm

Pet 2:22 Det har gått med dem såsom det riktigt heter i ordspråket: »En hund vänder åter till sina spyor», och: »Ett tvaget svin vältrar sig åter i smutsen.»

http://www.olmsteadbaptistchurch.org/articles/salvation.htm
http://www.preceptaustin.org/backsliding.htm

Den opålitlige får vad han förtjänar, en god man likaså. (Ordspråksboken 14:14)

http://www.joethorn.net/blog/2012/10/19/the-cure-for-backsliding
http://www.christcenteredmall.com/teachings/backsliding.htm
http://deeptruths.com/daily-bread/backsliding.html
http://www.biblicalresearchreports.com/salvation.php
http://sbctoday.com/2011/10/09/backsliding-is-not-a-new-testament-message
http://christianblogs.christianet.com/1138014448.htm
http://www.dailywordofgodgroup.com/backslider.htm#.Ur9WGxDcxBI
http://peacebyjesus.witnesstoday.org/BACKSLIDING.html
http://www.bible-knowledge.com/backsliding-god-will-take-you-back/
http://www.dianedew.com/backsldg.htm
http://www.icgchurches.org/Las_Vegas_NV/Bible_Studies/BibleStudy1.shtml
http://www.bibleguidance.co.za/Engarticles/Backsliding.htm
http://www.proseandphotos.com/apostasy.htm
http://www.christians.eu/apostasy
http://www.calvaryarmyministries.org/index.php/bible-study
http://bibletruthpublishers.com/the-difference-between-bac
http://www.deeperlife-liverpool.org.uk/BibleStudy/2003/062003_2.html
http://enrichmentjournal.ag.org/201101/201101_102_apost_backslide.cfm
http://bible.knowing-jesus.com/topics/Backsliders,-Results-Of
http://www.primitivebaptist.org/index.php?option=com_content&task=view&id=
http://www.openbible.info/topics/backsliding
http://www.abideinchrist.com/messages/heb6v4-6warningsagainstcrucifyingchristagain.html


Tecknen på en syndfull värld finns överallt
Horrible Bosses - en hemsk film. Jag såg kanske 20 minuter innan jag stängde av den. Sick.
http://www.youtube.com/watch?v=VpUeQV8sdOc

GRACE UNPLUGGED Trailer (2013) en kristen film. Inte.
För att hitta människor som kommer att acceptera vilddjurets märke (RFID- implantat), kan du nog börja leta här.
Titta på den här filmen efter 00:44 minuter. Det ser ut som hon gör djävuls tecknet, den behornade handen, satanisk uggla hand gest. Vi kan inte se den andra sidan av hennes hand, men det är ganska likt.
http://www.youtube.com/watch?v=ndQQZFXgUs8
Lionsgate är en del av Miramax Films, som ägs av Disney Corporation,som ägs av George Bush familjen. Det känns som att de håller på och fostrar en kristen publik som är tillräckligt mainstream för att villigt ta emot vilddjurets märke.
http://www.lionsgate.com/corporate/company

Bibelverser om återfall i synden, förmaningar, varningar för kristna etc
http://www.kingjamesbibleonline.org/Bible-Verses-About-Sin
http://www.letgodbetrue.com/proverbs/commentaries/26_11.php
http://www.bible-studys.org/Bible%20Books/Proverbs/Proverbs%20Chapter%2026.html
https://bible.org/seriespage/fool-proverbs-261-11
http://biblehub.com/commentaries/proverbs/26-11.htm
http://www.pbministries.org/Landmark_Baptist/Seminary/Bible_Study_Course
http://www.relevantbibleteaching.com/site/cpage.asp?cpage_id=140036825&sec_id=140001239
http://www.theseason.org/proverbs/proverbs26.htm
http://proverbialthought.com/tag/fools-2
http://bible.knowing-jesus.com/topics/Folly,-Effects-Of
http://ubdavid.org/youthworld/understanding-true-love/understanding-true-love_08.html
http://www.joethorn.net/blog/2012/10/16/25-marks
http://www.gospeltruth.net/1854OE/541011_backsliding.htm


“Dårarna säger i sitt hjärta, det finns ingen Gud.” Psalm 14:1a


http://realchristianity.wordpress.com/2007/12/06/how-do-you-know-that-you-are-saved
http://www.greenwichbaptistchurch.org/Booklets/backslid.html
http://calvarychapel.com/home/blog/the-wiles-of-the-devil-temptation-2
http://www.biblestudytools.com/proverbs/26-11-compare.html
http://www.laestrella.com/Documents/Spiritual_Warfare/Satan_Deceives

"Ingen ånger är äkta som inte skapar reformation. Kristi rättfärdighet är inte en kappa att täcka obekänd och oförsakad synd ;. Det är en princip i livet som förändrar karaktär och styr beteendet Helighet är helheten för Gud. Det är det hela överlämnandet av hjärta och liv till den inneboende av principerna för himlen." E.G. White, Desire of Ages, 555, 556.
http://omega77.tripod.com/areyouperfect.htm
http://safeguardyoursoul.com/articles


(tovaresgrey.com)"När Gud andas på dig, när din ande väcks. Be att Gud andas på dig igen."


http://tovaresgrey.com/tag/faith
http://www.bethelcog.org/church/essential-articles/seven-reasons-christ-came
http://www.the-gospel-truth.info/bible-teachings/the-true-identity
http://www.greatbiblestudy.com/resist_devil.php


“Framför allt som skall bevaras må du bevara ditt hjärta, ty därifrån utgår livet.”
Ordspråksboken 4:23


http://senathchurchofchrist.org/Heart-of-a-Backslider.pdf
http://www.whatchristianswanttoknow.com/how-can-i-overcome-addiction-and-sin-in-my-life


“Men de fega och de otrogna, och de som hava gjort vad styggeligt är, och dråpare och otuktiga människor och trollkarlar och avgudadyrkare och alla lögnare skola få sin del i den sjö som brinner med eld och svavel; detta är den andra döden.” Uppenbarelseboken 21:8


http://hopeforahopelessgeneration.com/tag/what-sin-does
http://www.divinerevelations.info/documents/jennifer_perez/hell_is_real


Håll er borta från otukten. All annan synd som en människa begår lämnar kroppen utanför, men den otuktige syndar mot sin egen kropp.
1 Korinthierbreve 6:18


maktkamp, dryckenskap, utsvävningar och annat av samma slag. Än en gång varnar jag er: de som gör sig skyldiga till sådant skall inte få del i Guds rike.
Galaterbrevet 5:21


döda därför det jordiska hos er: otukt, orenhet, lidelser och onda lustar och själviskheten, detta avguderi.
Kolosserbrevet 3:5


Ställ inte era lemmar i syndens tjänst, som vapen åt orättfärdigheten, utan ställ er själva i Guds tjänst. Ni som var döda men nu lever, ställ era lemmar i Guds tjänst som vapen åt rättfärdigheten.
Romarbrevet 6:13


tags: Jesus, Jesus Kristus, Gud, skapare, skapelsetro, skapelse, bibleln, kristen tro, kristen, kyrka, religion, hopp, gudstro, jorden, naturen, ekosystem, planeten, planet, natur
Bibelkoder, profetior om Jesus Kristus som Messias i 1 Mosebok. Evangeliet dolt i namnet på de 12 stammarna av de 144,000 .. och mer.
Påsk - Guds nya förbund, våra synder förlåtna. Jesus Kristus - Guds heliga offerlamm.
Jesus Kristus är Israels och hela världens Judiska Messias
Hur man blir frälst.
Att bli en Kristen.
Israel - Guds heliga land.
Jerusalem - Herren Sebaots heliga stad, Jesus Kristus stad.
Förbundsarken har hittats!
Varningar för kyrkan i den yttersta tiden.
Grunderna för kristen tro och grundläggande sanningar, historisk tidslinje.
De Tio Budorden.
Den förbjudna frukten, Adams fall.
För de som söker Gud finns det hopp. Gud är verklig. Namn och titlar på Gud. Många vackra foton på skapelsen.
Himmelska uppenbarelser om paradiset, Gud Fadern och Jesus Kristus. Ge ditt liv till Gud.
Kristen musik, lovsånger, gospel, reggae, bluegrass, hymner
Det nya Jerusalem i himlen, Guds heliga stad kommer vara enorm. Kristus brud tvättad ren. Visioner om paradiset.
Skapelsen -Bilder på vacker natur och djur.
Den mänskliga kroppen är ett resultat av intelligent design
Stora brister i evolutionsteorin
Gud den allsmäktige skaparen vår fader, Abraham och Moses Gud. Argument och länkar till Kristen skapelsetro och värdegrund.
Länkar till kristen tro, Jesus och församlingar.
Varningar i den yttersta tiden - först uppryckelsen, sedan Guds vrede och domar. Kristi brud förbered dig!
"Se, jag kommer snart och har med mig min lön." Uppryckandet av församlingen.
Drömmar om uppryckelsen, profetiska drömmar, varningar
Guds varning till de tysta väktarna. Varningar till de olydiga. Vad avgör om du är frälst eller inte?
Varningar till de fem oförståndiga jungfrurna
Och inför honom ska församlas alla folk... "Jag var hungring, Jag var törstig, Jag var en främling"
Vad är vilddjurets märke?
Guds dom för dem som inte söker honom. Valda predikningar och Bibelord.
Förföljelse av Kristna
Namn på Gud och Jesus i Bibeln. Treenigheten -Fadern, Sonen och den Heliga Anden
Bilder på Jesus Kristus
Jesus Kristus är Guds son, Messias - vår frälsare. Han tog det ultimata straffet för våra synder. Han återuppstod också från döden. Genom honom kan du få evigt liv.
Jul evangeliet, den historiska berättelsen om Jesus Kristi födelse, Betlehems stjärna, änglarna, de vise männen, Herodes
Jesus Kristus korsfästelse. Han gav sitt liv. Han gav allt han hade. Bibelverser om helgelse och frälsning
Jesu Kristi uppståndelse. Han, Guds son besegrade döden.
Han dog och uppstod på tredje dagen. Han är Herre över Sabbaten.
Jesus Kristus är vår överstepräst. Utvalda Bibelord mest från Hebreerbrevet. Utvalda predikningar och vittnesbörd.
Mer Bibelord från Hebreerbrevet. Det gamla förbundet har upphört.
Utvalda predikningar och vittnesbörd.
Platsen för Moses korsning av Röda havet och Noaks Ark hittade. Sodom och Gomorras ruiner upptäckta.
Abort stoppar ett hjärta som slår.
Respektera livet och ta ställning mot abort.
Att övervinna sexuell synd
Porneia, homosexualitet, sexuell synd
Ägd av porrmissbruk. Bli av med porrmissbruk och återskapa livet.
Att bedra sig själv som Kristen och avfalla från tron, leva i synd
Falska nyheter, falska profeter, falska lärare, betalda skådespelare på Youtube
Det stora avfallet i de sista dagarna
Undervisning om helvetet i Bibeln
Undervisning om himlen i Bibeln
Bibelverser om Gud, Den Evige. Bibelverser om nåd, Guds frälsningsplan, tid och evighet
Bibelverser om att ära Gud. Han är det bästa som finns. Gud är värdig att prisas
Bibeln inläst som ljudfil online. Lyssna till Guds ord på webben. Bibeln i text online.
Healing, mirakler, Kathryn Kuhlman och mer. Jesus är en stor healer.
Listor på uppfyllda profetior och genomförda mirakler i Bibeln
Filmer med kristet budskap, The Passion of the Christ, Bibeln: Miniserien, De tio budorden, Apostlagärningarna och mer.
1 Mosebok valda delar
2 Mosebok valda delar
3 Mosebok valda delar
4 Mosebok valda delar
5 Mosebok valda delar
Samuelsboken valda delar, Apostlagärningarna.
David smord som kung över Israel.
Bibelverser från 1 Samuelsboken och 2 Samuelsboken
Valda bibelverser om Elia och Elisa,
första och andra Kungaboken.
Daniels bok valda delar
Kung David, förfader till Jesus från Nasaret. Jesus kristus som är Messias och Israels eviga Kung.
Matteusevangeliet valda Bibelord
Markusevangeliet valda Bibelord
Lukasevangeliet valda Bibelord
Johannesevangeliet valda Bibelord
Apostlagärningarna valda Bibelord
Romarbrevet valda Bibelord
Första Korinthierbrevet valda delar
Andra Korinthierbrevet valda delar
Galaterbrevet och Efesierbrevet valda delar
Kolosser- Thessalonikerbrevet, Timoteusbrevet valda Bibelord
Att be till Herren under bar himmel
Vintern är en bra tid för bön utomhus
Inspiration och motivation i bön och tillbedjan
Att Söka Gud genom fasta och bön
Hälsosam kost, lågkolhydrats kost
Fariseism och religiös stolthet
Bibeln och homosexualitet. Jesus kan förändra ett homosexuellt liv. videos med vittnesbörd.
Efter 20 år som bög så lever jag inte ett homosexuellt liv längre.
Konflikten av att vara homosexuell och kristen. Min erfarenhet, mina dikter.
Mina andliga erfarenheter, mitt möte med Jesus Kristus - kraftfull strålande energi, himmelsk glädje, absolut Gudomlig kraft, mitt liv och mina drömmar
Om mig, kontakt