förnybar energi     tech     oberoende nyheter     tro på Gud     hälsa     kultur     trädgård     den nya världsordningen  
Lovely HipHop, R'n'B Dance/Techno Chillout Kristet Rock, blandat
      Carl Grindes webbsida     

Text: Carl Grinde Datum: 21 Juni 2017
Updaterad 10 Juli 2017http://www.flowchannel.com mitt sökverktyg för musik
Deelay Harmonics - musik av Carl Grinde

Deelay Harmonics är mitt artist/bandnamn för min musik.
Jag säljer nu min musik genom distributören TuneCore.com som distribuerar till 150 digitala kanaler. Min musik är tillgänglig på flera online-stream/ nedladdningstjänster som iTunes, Spotify, Deezer , 7digital.com, Google Play, Groove, Napster, Iheart radio etc.
Jag har nu 3 album klara och en EP. Jag började producera elektronisk musik på EMS-studion i Stockholm runt 1995. Flera musiker har bidragit till albumet Zion som består av mina tidigaste låtar. Det finns flera låtar som jag valt att inte lägga ut också. Jag har även släppt musik på vinyl EP.
Eftersom jag nu lever mitt liv 100% för Jesus Kristus har jag ändrat flera av de tidigare sångtitlarna för min musik. Jag vill kommunicera heligheten och glädjen i Jesus Kristus, Guds son allsmäktig - vår Frälsare och Messias.

Sprid ordet vänner. Enjoy!
itunes.apple.com/us/artist/deelay-harmonics
https://www.amazon.com/deelay harmonics
themusic.today/release/deelay-harmonics-up-beams
https://www.deezer.com/en
Du kan även köpa en fysisk CD-skiva på amazon.comAlbum: Blind me again Artist: Deelay Harmonics - Carl Grinde

Titeln på albumet "Blind me again" handlar om mitt andliga möte med Jesus. Det hände i en dröm, men efter drömmen var jag vaken. Det var en obeskrivlig upplevelse. Dånande, starkt, strålande, extas, fridfullt och det bästa jag någonsin har upplevt.
Prisa honom, sök honom, lita på honom. Gud är verklig.
Album: Up beams Artist: Deelay Harmonics

Jag gjorde detta album under min resa under 2008. Det producerades mestadels på Rama Candidasa hotell på Bali. Albumet är en varm blandning av techno och electro och släpptes först gratis på MP3.com samma år. Jag använde redan då namnet "Deelay hHarmonics" för mitt musikprojekt och den använda mjukvaran är Reason med några extra samplings CD's, Jag jobbade på en Mac.

Album: Zion Artist: Deelay Harmonics
Featured artists: Katri Immonen, Billy Love på låten The sun looks brighter
MC Slim på låten Hands in the air.
Detta album producerades på EMS-studion på Münchenbryggeriet i Stockholm mellan 1997 och 2007 ungefär. Protools var den sequencer jag använde plus Hyperprism, Spark, Meta synth.
Skivan och de flesta låtarna hade tidigare andra namn.EP: The sun looks brighter: Artist Deelay Harmonics feat Katri Immonen and Billy Love
Det här spåret är med på albumet Zion och producerades på EMS Studios i Stockholm.
Remixer av Kwame Boaten, Pete Phunk och Deelay Harmonics - Carl GrindeMediemonopol Illuminatis kontroll
En vän till mig som är en webbutvecklare sa "det finns ingen plattform som är oberoende".
Hela internet styrs av Illuminati, globala företag som Google och Timewarner, Universal, Vivendi, familjer som Rothschild, Lazards, Reuters, Oppenheimer, Bronfman etc. De äger allt och de samarbetar. De konspirerar. Eftersom jag berättar för världen vad de gör och eftersom jag varnar för det onda mikrochipimplantatsystemet, arbetar de också mot mig, de konspirerar mot mig. Min musik har nu 2 lyssnare på Spotify och 0 följare. Jag litar inte på dessa siffror. Det är inte sanningen. Det är uppenbart att det är ett riggat system. Så enkelt för dem att manipulera siffror, att stänga ner någon, blockera användare som inte följer deras agenda etc. Systemen är alla integrerade. Officiell statistik om Youtube, Facebook, Spotify etc kan man inte lita på. Det är inte alltid sant.
Självklart vill jag lyckas med min musik. Men jag är glad att jag inte har en stor kommersiell framgång med min musik. En framgångsrik musikkarriär skulle vara det värsta för min relation med Gud. Det skulle förmodligen förstöra den. Tack till Jesus Kristus som förnekar mig världslig framgång. Tack Gud för hans välsignelse! Dessutom har jag tillräckligt med pengar så jag klarar mig och också en fin lägenhet. Jag får flera drömmar om uppryckelsen och förr eller senare kommer jag att vara hemma i himlen med Gud Fadern, Jesus Kristus, Hans Son och alla de heliga heliga och min släkt.
Detta är ovärderligt! Vi kommer snart vara hemma. Tack Gud!

Copyright Carl Grinde Hafwerö Art Design
Startsidan kultur
Vackra utflyktsmål i Jämtland. Upplev stillhet, natur, skog, bygd och landskap.
Gör en egen hängmatta och en uteplats.
Snickra egna möbler
Bara för kul, humor, Asiatiska hotel, hängande sängar, flyt madrasser, bilder på kakor, glass, bakverk, förrätter etc
Må bra, raw food, fruktjuicer, doftljus, hudvård, välbefinnande
Jakt och fiske butiker, återförsäljare, klubbar och föreningar, myndigheter
Byggnadsvård -klassiska tekniker och material
Bygga hus, villa, torp, lantgård, växthus, badtunna, friggebodar, timmerhus, bastu
Friluftsliv, fjällvandring, kanot, kajak, längdskidåkning, skogsäventyr, bo på landet
Inredning, design
Foto
Film
Musik
Konst
Mänskliga rättigheter, tankefrihet
Konfektyr, bakverk, glass
Mat och dryck
Kollektivtrafik, samåkning
Semester, resor
Hästar, ridning
Om mig, kontakt